Actueel

Online wargame voor studenten en jonge ingenieurs op 25 november a.s.

05/10/2020

Op 25 november organiseert de afdeling Defensie & Veiligheid van de Ingenieursvereniging KIVI het jaarlijkse event voor (bijna) ingenieurs. Maak kennis met het nieuwe defensiedomein "Ruimtevaart".

Dit jaar een online event waarbij techniekstudenten en jonge ingenieurs een ‘online wargame’ spelen om kennis te maken met het nieuwe defensiedomein ‘Ruimtevaart’. Na een introductie vanuit de Koninklijke Luchtmacht spelen de deelnemers in groepjes van vier waarbij ze uiteraard instructie krijgen en tussendoor mogelijkheden hebben om te overleggen en nieuwe skills te leren of te verwerven. Via deze online game zullen de deelnemers ontdekken dat niet alleen techniek een rol speelt, maar dat het nieuwe werkveld vraagt om ingenieurs die techniek kunnen koppelen aan politieke en operationele aspecten.

Meer informatie en inschrijven via: https://www.kivi.nl/afdelingen/defensie-en-veiligheid/activiteiten/activiteit/voor-studenten-wargame-space-bereid-je-voor

De bijeenkomst is interessant voor studenten Integrale Veiligheidskunde, Lucht- en Ruimtevaart, maar ook Werktuigbouwkunde, Electrotechniek en ICT.