Partners

NAG

De NAG Group is een brachevereniging voor organisaties die actief zijn in de aerospace en airport development.

De meer dan 100 leden van de NAG bestaan uit enkele grote bedrijven, onderzoeksinstituten, opleidingscentra en vele gespecialiseerde MKB’s die gezamenlijk een omzet genereren van 2,3 miljard euro met 15000 werknemers. 2/3. Van de activiteiten zijn gericht op MRO en de rest op nieuwbouw. Zo’n 80% van de omzet komt vanuit export.

Onze sector onderscheid zich op de wereldmarkt door onafhankelijkheid, een uitmuntende kennisinfrastructuur, een gestructureerd innovatieproces en de unieke logistieke positie.

Missie

De NAG streeft naar een continue optimalisatie van de concurrentiekracht van de aerospace ondernemingen die in Nederland zijn gevestigd.

Strategie

De strategie van de NAG is gericht op onderlinge samenwerking en continue innovatie die resulteert in concurrerende producten en diensten. Tevens nodigt de NAG internationale bedrijven uit deelgenoot te worden van onze collectieve ambities om tot de top van de wereld te blijven horen op het gebied van MRO, materialen en systemen die bijdragen aan milieuvriendelijk vliegen.